Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

Najnoviji vesti
CONTACTS
Vođenje društvenih mreža

Zašto je content marketing bolji od tradicionalog marketinga?

content marketing - vođenje društvenih mreža

Zašto je content marketing bolji od tradicionalog marketinga?

Vremena se menjanju, tako se i značaj marketinga. Osnovni, tradicionalni marketing nije namenjen da stvara kontakt sa kupcima, to njegov najveći nedostatak.

Oblici tradicionalnog marketinga su štampani materijali, poput magazina, novina, flajera, bilborda i TV reklama.
Nova generacija donosi nove medije i da bi mogli proširiti naše vaše poslovanje, morate fokusirati na online mreže I sve optimistai na mobilne telefone. Zapravo Tradcionalni marketing više nije vodeći izbor marketinga. Biranjem novih medija i aktuelnih marketinških strategija omogućava vašoj potencijalnoj ciljnoj grupi da komunicira sa vama i da se stvori neka veza sa njima. 

Jedna od ovih strategija je content marketing.

Šta je content marketing zapravo?

Poslednjih par godina, content marketing je dosta zastupljen.
Najjednostavnije objašnjeno content marketing je marketinška forma koji koristi sadržaj I namenjen je za ciljanje publike online.

Content marketing zvuči kao jednostavna stvar, ali je zapravo mnogo komplikovaniji. Da bi ste dobili kvalitentan sadržaj, kampanje i da bi ste dostigli željenu publiku morate uraditi dosta stvari na pravi način. U ovoj formi ne reklamirate sebe i vaše proizvode direktno, već to činite pomoću contenta, sadržaja. Cilj je isti kao kod svakog tipa marketinga samo sa drugačijom pristupom.

Statistike su pokazale da content marketing dobija 3 puta više lead-ova nego plaćeno reklamiranje, i 55% marketara kaže da je kreiranje sadržaja za blogove njihov najveći marketinški prioritet. Sadržaj mora biti dopadljiv, značajan, i bitan onome koje je namenjen. Sve treba biti u sklopu sa tipovima ljudi kome je namenjeno. Content marketing nudi nešto vrednosti korisnicima. Pruža im informacije o proizvodima, uči ih kako da kupuju, ili ih jednostavno zabavlja.                    Ako razmišljate o marketinskoj strategiji za svoj biznis, znajte da je content marketing budućnost.

Jeftiniji je, efikasniji i lakše se njime upravlja za razliku od tradicionalnih metoda.

Mi smo tu za vas od samog početka.

Author

Put_Digitalizacije