Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Dropkom d.o.o.
Ko smo mi?

Mi smo talentovani tim
profesionalca

Naš tim se sastoji od marketing manadžera, dizajnera i SEO specijaliste.

Ako imate neke ozbiljne planove za budućnost i želite da razvijate vaš brend, a ne znate tačno kako da krenete ili gde su eventualne greške u vašem marketingu, mi smo tu za vas.

Naša kompanija je zadala sebi cilj, da pomogne i razvije inovativna rešenja iz oblasti IT sektora kompanijama koji su na putu osvajanja domaćih tržišta.

01
Iskernost

Nama je klijent na prvom mestu. Ne plašimo se da vam kažemo šta ne funkcioniše za vaš brend i transparentni smo sa vama od samog početka.

02
Sloboda kreativnosti

Preuzimamo na sebe stres zarađivanja novca i izgradnje reputacije vašeg brenda, ostavljajući vam slobodu da razvijate svoj talenat i da se fokusirate na ono što vas inspiriše.

03
Svima

Bez obzira gde se nalazite, mi smo tu da vam pomognemo sa inovativnim uslugama prodaje i marketinga, prilagođenim vašim potrebama. Bilo da ste tek počeli ili želite da pređete na sledeći nivo, mi smo tu za vas.

Zašto da izaberete nas

Vreme je da postanete
popularniji

Imamo više od 7 godina iskustva u izradi web sajtova, digitalnog marketinga na društvenim mrežama, dizajna i seo optimalizacije sajtova.

Razvili smo strategije i korake, koji su mnogim sajtovima i brendovima doneli uspeh. Imamo tim maksimalno posvećen temi, za koju nas angažuje klijent, bilo da se radi o digitalnom marketingu ili SEO optimizaciji.

SEO optimizacija 100%
Oglašavanje - Targetiranje 100%
Social Media Marketing 100%
Klijenta
+
Projekti
+
Godina sa Vama
+
Kafa za uspeh
+
Profesionalnost

Krenite na put digitalizacije!

Budite partneri, pitajte, tražite i dobićete sve što Vam je potrebno. Mi smo tu zbog Vas!