Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

Najnoviji vesti
CONTACTS
Šta je Threads?

Threads je napredna platforma koja se koristi za korporativnu komunikaciju

timsku suradnju i upravljanje projektima. Ova inovativna platforma pruža korisnicima mogućnost da efikasno komuniciraju, dele informacije i koordiniraju aktivnosti unutar tima. Threads pruža funkcionalnosti kao što su grupni četovi, deljenje datoteka, planiranje projekata, organizacija zadataka i još mnogo toga, sve na jednom centralizovanom mestu.

Usluga vođenja Threads naloga: Naša usluga vođenja Threads naloga je specijalno dizajnirana da vam pomogne u iskorišćavanju punog potencijala ove platforme. Naš tim stručnjaka će raditi s vama kako bismo razumeli vaše ciljeve i izradili strategiju koja će vam pomoći da postignete željene rezultate.

01
01
Strategija i planiranje

Sprovodimo detaljnu analizu vašeg poslovanja kako bismo razumeli vaše potrebe i ciljeve. Na osnovu toga, izrađujemo prilagođenu strategiju i plan aktivnosti na Threads platformi.

02
02
Kreiranje sadržaja

Naš tim stručnih pisaca i dizajnera će raditi na kreiranju visokokvalitetnog i relevantnog sadržaja koji će privući pažnju vaše publike. Bilo da je u pitanju tekst, slike ili video materijali, obezbeđujemo da vaš Threads nalog bude atraktivan i angažujući.

03
03
Upravljanje angažmanom

Kontinuirano pratimo angažman publike na vašem Threads nalogu. Odgovaramo na komentare, pitanja i poruke kako bismo održali interakciju sa vašom publikom i izgradili snažne odnose.

04
04
Analiza performansi

Redovno analiziramo performanse vašeg Threads naloga kako bismo identifikovali ključne metrike i pružili vam uvid u rezultate. Na osnovu toga, prilagođavamo strategiju i aktivnosti kako bismo postigli najbolje rezultate za vaš brend.

Cenovnik

Cena vođenje Threads naloga

Threads je moćna platforma koja vam omogućava da unapredite internu komunikaciju, poboljšate timsku saradnju i efikasno upravljate projektima. Naša usluga vođenja Threads naloga vam pomaže da iskoristite pun potencijal ove platforme, izgradeći snažnu prisutnost, angažovanu publiku i ostvarujući vaše ciljeve na uspešan način.

Uskoro će biti dostupan cenovnik i za oglašavanje. 

Do tada pratite novine u blog sekciji.