Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Otkrijte tajnu sadržaja

Tajna je u strategiji!

Kako postići poverenje sa vašom publikom na društvenim mrežama? Da li to utiče na porast profita?

Otkrijte tajnu sadržaja!

Građenje sadržaja na vašim biznis profilima je upravo predstavljanje vašeg brenda publici. Zašto je to važno za vas?

Osnovni motivi i razlozi zbog kojih se marketing sadržaji prave je upravo i odgovor na vaša pitanja. Ona pomaže u povećavanju vaše prodaje, štedi troškove i sve to ostvaruje sa izgradnjom lojalnosti vaše publike. Mi se bavimo uvek se stvaranjem novih ideja, što poseduje jedan krajnji projekat koji donosi konstantne rezultate. Započnite i vi sa nama!

Za šta su vam upravo potrebne nove ideje i projekti?

Svaki vaš sadržaj treba da promoviše, prezentuje proizvod ili uslugu kojim želite da privučete nove klijente, potrošače. Znači, predstavljanjem vašeg poslovanja, identiteta vašeg brenda utiče na proširenje ciljne grupe što dovodi i do kranjeg rezultata:

  • Prate vas
  • Reaguju na objave
  • Kupuju
  • Vi ste vam u fokusu

Dobra strategija je da kreiranjem sadržaja krenete na put ostvarenja. Strategija počinje od momenta kada odlučite da postignete veći nivo u svom biznisu i da to predstavite na zanimljivim i kreativnom načinima. Pored sadržaja naravno potrebne su vam i reklame, promocije i blogovi. Sve to ostvarujete sa dobro osmišljenom idejom kako će vas ljudi zavoleti, kako i na koji način ćete biti njima zanimljivi.

Osnovni načini da kreirate i podelite sadržaj sa potrošačima su: članci, blogovi, webinari, vodiči, prezentacije, newsletter, i tako dalje. Cilj ovakvog komuniciranja sa kupcima je da se zadrži njihova pažnja na brendu, te da se stvori povezanost sa kupcima iz čega zapravo nastaje osećaj lojalnosti kupca prema brendu.

Sve te načine trebate formirati prema ciljnoj grupi, šta je njima zanimljivo, kako možete da budete interesantni.

Uvek je najbitnije ja budete konstantno aktivni na vašim profilima. Tako možete sve rezultate videti u analizi vaših sadržaja koje objavite.

Inpirišite se, smislite nove ideje, radite na projektima i vaš trud će se isplatiti!

Mi smo tu zbog vas!

Author

Put_Digitalizacije