Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

Najnoviji vesti
CONTACTS
Vođenje društvenih mreža

Snaga je u društvenim mrežama!

drustvene mreze

Zašto je važno da predstavite vašu 
kompaniju na društvenim mrežama?

Digitalni marketing ima više formi, ali najznačaniji od svih su društvene mreže. Stvaranjem sadržaja koje će vaši pratioci sami želeti da podele na njihovim profilima i pratiti konstantno je ono što će vas privučiti do željenog cilja.

Predstavite vašu kompaniju na društvenim mrežama! To više nije trend, to je vaša osnovna obaveza da bi pratili razvoj digitalizacije koja nas okružuje.

Ukoliko želite da promovišete vaš proizvod ili uslugu koju imate, neophodno je da stvorite mesto i spoj za komunikaciju sa vašim budućim klijentima i potrošačima. Znači društvene mreže u vašem biznis planu i strtategiji osvajaju prvo mesto. 

Zašto?

Postavljanjem zanimljivih sadržaja, reklama i promocija na vašim društvenim mrežama privlači pažnju korisnika.
Postojeća ili nova ciljna grupa korisnika primetiće vas, da ste aktivni, dešava se uvek kod vas nešto novo, razvijate se, i skloni ste da to sve podelite sa njima. To je privlačljivo, to je zanimljivo, pokazuje vašu stabilnost.

Da li je potrebno da budete prisutni a svim društvenim mrežama?

Uvek morate da se fokusirate na vašu ciljnu grupu, na publiku kojoj prodajete. Ta vaša ciljan grupa, ima znatne karakteristike, takozvanu personu. Ona opisuje tu jednu od vaše grupe na koju ciljate stalno, razmišljate kao oni, i stvarate kontakte sa njima gde ih možete pronaći. Kako možete da se opredeleite, kuda da ih nađete? 

Vaša “Persona“ mora da ima osnovne podatke kao što je: pol, godine, grad stanovništa, zanimanje, interesi, itd..

Prema osnovnim podacima možete saznati kakve platforme koristi, i gde ih možete pronaći, komunicirati sa njima.

Drugi najznačajniji faktor koju utiče na sve to jeste vaša kompanija, čime se bavi i šta želi da promoviše ili proda. Ukoliko ne želite da samo prodajete možete samo estetski lepo odrađene postove kačiti ili podeliti sa čime ćete privući novu publiku i garditi vaš brend. Samim tim ako ste aktivni i konstantno se prisutni, ljudi će vas kontaktirati, zatražiće vas.

Pored toga što ste vidljivi, gradite vaš brend, društvene mreže imaju pametan algoritam kojim možete uspešne kampanje pokrenuti u cilju većeg razvoja ili prodaje. Vi na društvenim mrežama stalno komunicirate sa korisnicima, iako ne postavljate pitanja.

Znači, društvene mreže su alati i platforme za komunikaciju koje morate iskoristiti. Digitalna platforma daje sve pogodnosti da stvorite konekciju izmađu vašeg brenda i korisnika.

Zatražite vašu “personu“ na pravom mestu. Mi smo tu da vam pomognemo, zakažite sastanak sa nama!

Author

Put_Digitalizacije